World News media spouští zpravodajský portál World News 24

13. dubna 2020 spustila společnost World News media nový zpravodajský portál World News 24 na doméně WN24.cz.

Web vnikl za účelem informovat o dění převážně ze zahraničí. Hlavní a nejdůležitější rubrikou jsou Zprávy, kam redaktoři denně píší články v lokálním jazyce. Zdroje jsou světové největší agentury BBC, CNN, Aljazzera a další.

Zavedené české servery zprávy ze zahraničí mají, ale velmi často je upozaďují. Jejich zdroj je převážně ČTK. Chceme uživatelům nabídnou alternativu. Mnoho lidí chce číst články z velkých světových webů, ale překážkou může být jazyk. WN24.cz jim toto umožní.

Služba je financovaná příjmy z reklamy. Oslovujeme zkušené i začínající redaktory z vysokých škol, kteří chtějí psát a mají zápal přinést do ČR relevantní informace bez politického záměru.

O World News Media:

World News Media, s.r.o, je vydavatelem internetových médií. Hlavním projektem je zpravodajský online portál World News 24, který vnikl za účelem informovat o dění převážně ze zahraničí. Hlavní a nejdůležitější rubrikou jsou Zprávy, kam redaktoři denně píší články v lokálním jazyce. Zdroje jsou světové největší agentury BBC, CNN, Aljazzera a další. V portfoliu služeb má dalších devět oborových serverů jako je Sports News 24, Travel News 24, Bitcoin News 24, e-Sports News 24 a další. Spoluvlastní servery OnlyForMen.cz a Ruik.cz. Měsíčně tak oslovuje více než 2 500 000 reálných uživatelů.

Related

World News Media spouští web MyAnime.cz

28. února 2023 spustila společnost World News Media nový...

World News Media spouští web o vysoké módě FASHIONUP.cz

15. září 20212 spustila společnost World News Media nový...

World News Media prodává reklamu na Twitch.tv v ČR a na Slovensku

Od 1.6.2022 se společnost World News Media stala obchodním zastoupením pro prodej reklamy světové herní video platformy Twitch.tv. Twitch.tv v České Republice využívá většina herních streamerů a její obliba zde stále roste.

World News Media spouští server o cestování Travel News 24

13. února 2021 spustila společnost World News Media nový server věnovaný cestování. Web na doméně TravelNews24.cz je magazínem o cestování, který uživatele přenese na exotická místa. Na serveru uživatel nalezne aktuality, průvodce, praktické rady, tipy pro cestovatele, fotky, videa a mnoho dalšího.

World News Media spoluzakládá agenturu Fresh Marketing, s.r.o.

Společnost World News Media spoluzakládá výkonnostní online agenturu Fresh Marketing,...