World News Media spoluzakládá agenturu Fresh Marketing, s.r.o.

Společnost World News Media spoluzakládá výkonnostní online agenturu Fresh Marketing, s.r.o.

Cíle je na českém trhu vybudovat nového online vydavatele médií a poskytnout tak uživatelům nový a necenzurovaný zdroj zpráv ze zahraničí. Financování provozu je čistě z příjmů z reklamy. Propojení s mediální agenturou je tak logickým krokem.

Agentura Fresh Marketing si klade za cíl pomoci značkám etablovat jejich podnikání v České republice. S hlubokými znalostmi místního trhu, chováním zákazníků a širokým portfoliem zdrojů se snaží poskytovat vysoce kvalitní digitální a marketingové služby.

O World News Media:

World News Media, s.r.o, je vydavatelem internetových médií. Hlavním projektem je zpravodajský online portál World News 24, který vnikl za účelem informovat o dění převážně ze zahraničí. Hlavní a nejdůležitější rubrikou jsou Zprávy, kam redaktoři denně píší články v lokálním jazyce. Zdroje jsou světové největší agentury BBC, CNN, Aljazzera a další. V portfoliu služeb má dalších devět oborových serverů jako je Sports News 24, Travel News 24, Bitcoin News 24, e-Sports News 24 a další. Spoluvlastní servery OnlyForMen.cz a Ruik.cz. Měsíčně tak oslovuje více než 2 500 000 reálných uživatelů.

Related

World News Media spouští web MyAnime.cz

28. února 2023 spustila společnost World News Media nový...

World News Media spouští web o vysoké módě FASHIONUP.cz

15. září 20212 spustila společnost World News Media nový...

World News Media prodává reklamu na Twitch.tv v ČR a na Slovensku

Od 1.6.2022 se společnost World News Media stala obchodním zastoupením pro prodej reklamy světové herní video platformy Twitch.tv. Twitch.tv v České Republice využívá většina herních streamerů a její obliba zde stále roste.

World News Media spouští server o cestování Travel News 24

13. února 2021 spustila společnost World News Media nový server věnovaný cestování. Web na doméně TravelNews24.cz je magazínem o cestování, který uživatele přenese na exotická místa. Na serveru uživatel nalezne aktuality, průvodce, praktické rady, tipy pro cestovatele, fotky, videa a mnoho dalšího.

World News Media spouští server o sportu Sports News 24

10. listopadu 2020 spustila společnost World News Media nový...